HTML

radio_logo.png

hotel_logo.png

Utolsó kommentek

  • nikikutya: Sajnos,nekem drága a jegy.De lélekben ott leszek. (2012.10.02. 09:23) Események
  • nikikutya: Sajnos nekem drága a jegy,nem fussa az ápolási dijból.De lélekben ott leszek. (2012.10.02. 09:23) Események
  • Ilia: @haddszóljon!: Köszönöm a választ, de mint írtam, már nem vagyok érdekelt a jegyvásárlásban, idejében megvettem a belépőmet. Viszont azok érdekében, akik még nem tették, de tervezik, ki kellene javí... (2012.09.28. 15:14) Mert kell egy hely
  • haddszóljon!: @Ilia: én tudtam rosszul, a reklámban még valóban csak a Bokor utca a lehetséges vásárlási hely, de ahogy írtam, a fent említett másik két helyen is lehet jegyhez jutni. (2012.09.28. 14:54) Mert kell egy hely
  • haddszóljon!: Kedves Ilia, bizonyára elkerülte a figyelmét, hogy a www.jegy.hu - n és a Láng Tékában is meg lehet vásárolni a jegyeket. (2012.09.28. 11:49) Mert kell egy hely
  • Utolsó 20

Mert kell egy hely

2012.09.10. 21:13 haddszóljon!

„…egy vonzás, melyhez tartozunk.”

 

A Padlás betétdalában a szellemek helyettünk is elmondják, eléneklik, miért kell egy hely, ami átélhetővé teszi azt, hogy mi összetartozunk.

Mi, rádiósok és Önök, Ti, a hallgatónk és egyben támogatóink.

Egy hely, amelyet közösen építhetünk otthonossá. Hírekkel és véleményekkel, természetesen, hisz leginkább ez az, ami összeköt bennünket. A hírek és vélemények szabad áramlása, a vita, a beszélgetés szeretete – és az aggódás az ezeknek az értékeknek egyik utolsó képviselőjéért, a Klubrádióért.

De tudom, és a tavalyi Hadd szóljon koncerten vagy legutóbb a Szörp Szóda Fesztiválon meg is tapasztaltuk, mennyi minden más is összeköthet bennünket.

Minél többet találkozunk, annál többek vagyunk.

És persze: minél többen vagyunk, annál tovább szólunk.

Ezért jött létre az Egyesület és ezért hoztuk létre ezt a virtuális találkahelyet, mely egy honlapként működő blog. Használjátok bátran, lakjuk be közösen, hírekkel, véleményekkel, fotókkal, filmekkel, kommentekkel és sok-sok egymásra figyeléssel.

Hadd szóljon!

 

Pikó András    

4 komment

Címkék: indulás

A bejegyzés trackback címe:

https://haddszoljonegyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr644757525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ilia 2012.09.25. 13:37:07

Szép napot minden Klubrádió-rajongónak!:)

A Hadd szóljon 2.0 koncertre már a Szörp Szóda fesztiválon megvettem a jegyet. Viszont azt hallom, hogy jegy csak a rádióban, a szokványos munkaidőben vásárolható. Nem korlátozza ez nagyon a jegyvásárlók számát? Mi az oka, hogy az ismert jegyirodákban, illetve interneten nem lehet hozzájutni a belépőhöz? Az első koncertre például interneten vásároltam a jegyet.

haddszóljon! 2012.09.28. 11:49:16

Kedves Ilia,

bizonyára elkerülte a figyelmét, hogy a www.jegy.hu - n és a Láng Tékában is meg lehet vásárolni a jegyeket.

haddszóljon! 2012.09.28. 14:54:27

@Ilia: én tudtam rosszul, a reklámban még valóban csak a Bokor utca a lehetséges vásárlási hely, de ahogy írtam, a fent említett másik két helyen is lehet jegyhez jutni.

Ilia 2012.09.28. 15:14:51

@haddszóljon!: Köszönöm a választ, de mint írtam, már nem vagyok érdekelt a jegyvásárlásban, idejében megvettem a belépőmet. Viszont azok érdekében, akik még nem tették, de tervezik, ki kellene javítani a reklámszöveget. Ha ez időközben megtörtént, akkor nem szóltam semmit.:)
süti beállítások módosítása